Nieuwe patiënten

Nieuwe patiënten zijn welkom in onze praktijk als zij (komen) wonen in ons praktijkgebied, te weten de postcodes 6571, 6572, 6564 en 6523 (beperkt). In grote lijnen zijn dit de gebieden Berg en Dal, Heilig Landstichting, Kwakkenberg en Hengstdal (beperkt).

Berg en Dal

Onze praktijk maakt gebruik de zorginfrastructuur LSP om een samenvatting van uw dossier uit te wisselen met de huisartsenpost of een aantal apotheken. Hierin staan uw belangrijkste medische gegevens. Apotheken kunnen alleen bepaalde bloeduitslagen zien, die van belang zijn voor uw medicijngebruik. Dat doen wij echter alleen als u daar vooraf toestemming voor geeft. Wilt u dat uw belangrijkste medische gegevens beschikbaar zijn als u onverwacht terecht komt op de huisartsenpost? Dan is het belangrijk dat u vooraf toestemming geeft voor deze uitwisseling. Toestemming geven kan mondeling tijdens een bezoek of door middel van het invullen van een toestemmingsformulier.

In- en uitschrijvingen dient u ook door te geven aan uw verzekering.

  • Inschrijven

  • Indien u zich wilt inschrijven, kunt u via onderstaande knoppen formulieren downloaden en invullen. U wordt dan benaderd door één van onze assistentes. De formulieren kunt u downloaden, printen en handmatig invullen of u kunt de formulieren downloaden, digitaal invullen en daarna printen.

    Graag een kopie van het paspoort, rijbewijs of id-kaart meebrengen met het formulier.

  • Inschrijfformulier
  • Inschrijfformulier gezinslid